torsdag 22. september 2016

Men hvor skal jeg gå på do?


Det å gå på do har aldri vært et særlig stort problem der jeg har bodd tidligere:
Problem: Kjenne at jeg må på do
Løsning: Gå på det doet som er i leiligheta.

Men i mitt nye hus blir det straks verre -for hvilket toalett skal jeg bruke?
Sammen med huset følger det intet mindre enn fire brukbare toalett!

Det er et toalett på badet i hovedetasjen, ett på badet på loftet, ett toalett nede ved verkstedet i kjelleren -og så må vi ikke glemme toalettet på badet i anekset.

Med så mange muligheter kan det fort bli forvirrende for en tissetrengt blondine.

Litt enklere blir det jo når jeg skal ta meg en dusj -for da har jeg bare tre alternativer: Badet i hovedetasjen, loftsbadet eller ute i anekset. I kjelleren er det ikke satt opp dusj, men det er en haug med fine kraner hvor jeg kan spyle meg selv -for ikke å glemme hageslangen på utsiden av huset...

Plutselig har jeg også tre stuer: En oppbygd tv-stue med fantastisk utsikt, en spisestue/bibliotek + stua i anekset. To kjøkken har jeg også: Ett i hovedetasjen, samt det som er i anekset.

Og så kommer det store spørsmålet: Hvor skal jeg sove? Ett soverom i hovedetasjen og tre på loftet burde være mer enn nok for en enslig kvinne -men i tillegg har jeg nå altså ett soverom i anekset, samt sovehems OG sovealkove i det "lille" ekstrabygget.

The struggle is real, som du kanskje skjønner.


Forslag til lukrative løsninger på mine problemer mottas med takk!



Hvilket av disse skal jeg velge? The struggle is real!








2 kommentarer:

  1. Et til nr.1 bimmelim og et til nr 2 bommelom (det rommet med best lufting) Et er gjestetoalett for nr1 og et er gjestetoalett for nr.2.
    Eller hvis du vil bruke alle for litt forandring i hverdagen foreslår jeg en plate med en pil som Casino har med nr 1,2,3 og 4 hele veien rundet. Da blir det spennende å se om du må opp eller ned trappa og det vik komme forskjellige tanker i hodet ditt etter hvilket do du sitter å tenker over livet. Husk å kjøpe en pall med toapapper slik at du har noe inne på hver do til enhver tid.

    SvarSlett
  2. Hva med en slags turnusordning?
    Da blir det stadig fornyelse i livet.
    Eller ulike bad til ulike deler av kroppen?
    Et toalett for bimelim og et annet for mobelom?
    Synes du ideene er tåpelige, kan du jo bare drite i dem...

    SvarSlett